Webbdesign

Nå miljontals potentiella kunder med e-handel

När internet lanserades för oss vanliga så var det många som trodde det var en övergående trend, en fluga. De hade fel. Samma sak var det när den första webbshopen öppnade. Experterna var i stort sett eniga. Ingen vill väl handla på nätet när man kan besöka en affär och se och känna på produkterna?

Idag är e-commerce den enskilt största handelsplatsen och bland de som ser till att du kan handla online på ett enkelt sätt med hundratusentals produkter är Amazon. Jeff Bezos såg behovet och prickade verkligen rätt när plattformen för online shopping växte fram. 

Störst i världen

Amazon är idag störst i världen när det gäller webbshop och deras idé är genial. Du som företagare kan sälja dina produkter via deras säljplattform och de tar en procent av vad din kund betalar. För att få ut produkterna måste du registrera dig och sedan lansera på rätt sätt. Om du tar hjälp av https://byllagency.se/, som är experter inom sälj & marknadsföring på Amazon, så slipper du allt krångel och kan fokusera på att sälja.

Fördelarna med att sälja via Amazon är att du når betydligt fler kunder än du skulle göra på andra sätt. Det vore dumt att inte dra nytta av deras framgångar och erfarenheter när det gäller att sälja saker på nätet. 

Kolla gärna in sidan jag länkade till om du är nyfiken på hur det funkar. Det kostar inget att läsa och skulle du tycka det låter spännande att lanseras på Amazon så är det ju bara att tuta och köra. 

12 Aug 2022