Webbdesign

Så gör du för att sälja faktura

Hur ser man att ett företag är framgångsrikt? Är det att ha gott om pengar på kassakontot, eller att ha en hög omsättning? Eller handlar det enbart om att visa upp ett bra resultat? Faktum är att alla dessa saker, och några till går hand i hand och visar alla på sitt sätt om ett företag är välmående eller inte. 

Gott om pengar på kassakontot ger hög likviditet men visar också att man inte satsar fullt ut på utveckling och framåtskridande. Otroligt lågt saldo på kassakontot kan låta som att man är på ruinens brant men så är inte fallet. Ofta har man då kapital som är bundna i kortfristiga fordringar och de pengarna kan man faktiskt få loss ganska enkelt. 

Sälj fakturor

Börja med att titta in på sajten Säljafakturor.se och välj om du vill bli uppringd eller om du vill be om en offert online. Om du blir godkänd är resten enkelt. De fakturor du redan har utställda på dina kunder kan du sälja och få pengar inom 24 timmar och framtida fakturor kan du sköta genom dem och få pengar precis lika snabbt. 

  1. Besök sajten
  2. Be om offert
  3. Sälj faktura och få pengar

Att få loss pengar snabbt på detta vis är mycket mer förmånligt än en kredit eller ett lån på banken. Företaget du anlitar tar en minimal avgift och du är sedan fri att använda pengarna som du vill. Investera, lösa egna fakturor eller betala ut löner - det är upp till dig. 

19 Dec 2022