Webbdesign

Sälj bilen snabbt och lätt

Många som jobbar inom IT och med design har möjlighet att tjäna rätt bra med pengar och då är det kul att kunna unna sig något speciellt. Som en ny bil till exempel. Men hur gör man när man vill sälja begagnad bil enkelt och utan problem? Jo, man vänder sig till internet såklart. 

Vi som jobbar med nätet hela dagarna ser ju detta som en självklarhet men det är förvånansvärt många som tror att att det är enklare att sälja bilen på Blocket eller att lämna in den som inbyte när man köper ny bil. Det tycker inte jag. Jag vänder mig till Fordonsköparna.se som värderar bilen bra och också betalar snabbt. Utan massa krångel. 

Tre skäl att sälja bilen online

Varför tycker jag som jag tycker? Jo, jag ska förklara.

  1. Du får bättre betalt - Så enkelt är det faktiskt. De som köper via Blocket ska pruta och hålla på och det är inte ovanligt med skambud på kanske halva det pris man satt ut bilen för. Bilfirmor som löser in den bjuder gärna lågt de med, de vill ju själva tjäna så mycket som möjligt.
  2. Inget tjafs - Du slipper de som säger de ska komma och titta på bilen och aldrig dyker upp och du behöver inte stå och förklara varför bilen är värd det pris du satt. 
  3. Snabb utbetalning - Du får pengarna för bilen med en gång och slipper vänta. Ingen handpenning och ingen risk att bli lurad. 
28 Apr 2023