Webbdesign

Frisk luft är viktigt

Det finns en myt om att vi som jobbar med webbdesign kodning eller programmering skulle vara blekfisar som inte går utomhus. Att vi sitter med en Jolt Cola och är vita som lakan allihop. Inget kan vara mer fel. Faktum är att många av de jag känner som jobbar vid en dator är mer ute i friska luften än många andra. 

Det är viktigt att få frisk luft, men samtidigt så behöver man ju inte slita ut sig helt. Det är också därför många data-nördar har elcyklar. Vi gillar tekniken, vi föredrar att inte använda fossila bränslen och vi gillar att ta oss fram på ett bekvämt sätt. Elcyklar är idag lätta att hitta och du kan köpa elcyklar i Örebro lika enkelt som i Göteborg eller Stockholm. 

Därför ska du satsa på en riktig cykelhandlare

Det går att beställa elcyklar från Kina till priser som nästan låter för bra för att vara sant. Det är sant att de är billiga, men samtidigt så är de helt livsfarliga om du frågar mig. Jag har läst om cyklar som börjat brinna när de laddas, och om batterier som exploderat när folk ha suttit på cykeln. 

Gemensam nämnare för dessa händelser har varit lågpriscyklar! Se därför alltid till att vända dig till en riktig cykelhandlare när du ska köpa elcykel i Göteborg eller i Örebro. De vet vad de pysslar med och du kan vara helt säker på att din nya cykel inte kommer att bli en bomb!

15 Mar 2022