Webbdesign

Saker som kan gå fel när du installerar el själv

Är det så att du funderar på att greja med el hemma? Det finns dock en hel del som kan gå fel! Det allra bästa när det handlar om att installera el det är att anlita en auktoriserad elektriker Falköping. Du bör tänka till så snart det handlar om att jobba med el. Kanske du har anlitat en elektriker, men så är du där och drar i lite kablar innan, för att "förbereda". Det är dumt att göra på det viset! Risken är att ingen vill koppla in det du har dragit fram.

Om du kanske tänker att du kan göra ett mindre arbete i ett rum, som är tillåtet, men bryter strömmen på fel sätt, så kan det gå illa. Du kanske bryter den säkring som enligt gruppförteckningen går till detta rum. Men! Det kan ku vara fel på den, eller att det finns flera grupper som hör till samma rum eller att du inte kontrollmäter.

Anlita en elektriker!

Även om du känner att du skulle kunna göra vissa saker, som har med el och installation att göra, gör inte det! Dels får du inte lov till det, dels riskerar du dig själv och andra. Så snart det handlar om att installera el, så är det en elektriker som ska göra det! Är det att byta lampa, fixa en skarvsladd eller byta proppar, ja då kan du så klart göra det. Om du vet hur!

23 Feb 2022