Webbdesign

Sommarfixa båten

Även om webbdesign är något jag brinner för så har jag ju en fritid också. En av de saker jag verkligen älskar med sommaren är att segla och nu börjar det bli dags att få ordning på båten för säsongen. Jag har haft den uppställd på ett ställe så jag har kunnat ta bort allt det där som växer sig fast under den. Det är olika nässeldjur, tång och annat som gör att båten inte får samma glid. 

Det tog några timmar att få rent men nu är det gjort och det är dags att se över resten av båten. Jag vet redan att min reling behöver nya gummilister och de har jag beställt från Profillagret.se och de borde dyka upp här under veckan. Sen är det vanlig städning och vaxning kvar innan det är dags att stoppa båten i vattnet. 

Ser inte fram emot insidan

Sen är det ju ruffen som jag vet behöver en riktig storstädning. Den väntar jag med tills båten är i vattnet för jag vill inte kliva omkring för mycket inne när den står på styltor liksom. 

Jag får plocka ut alla möbler och sedan städa allt för jag har sett lite spår av möss här. Vi satte ut fällor och fick väl ett par men jag är rädd att det kan börja lukta muskiss och det vill jag inte uppleva när jag är ute med båten. Man vill ju kunna njuta av färden eller hur? 

4 Apr 2022